04 January 2014

Хотел "Фантазия", Хасково


Хотел "Фантазия", Хасково
Комплекс“Фантазия” е разположен в най-красивата и зелена част на Хасково – парк Кенана. Парк Кенана е един от най-хубавите и екологично чисти паркове на града заедно със свежият си въздух и красива гледка. Останал встрани от суматохата на идеалния център, само на 15 минути с кола, хотелът е едно изключително тихо и спокойно местенце, както за бизнес срещи и конференции, така и за удобен и приятен престой до сърцето на Хасково. 

Хотел "Фантазия", Хасково, рецепция
 
Хотелът има ресторант и лятната градина, с традиционна тракийска кухня с капацитет от 200 места . Комплексът разполага със зала за конференции и семинарии ( 100 места ), а също така с детски кът за най- малките посетители на комплекса и басейн с размери ( 12.5м. на 27м. ). На разположение са 9 тенис корта намиращи се на 200м. от комплекса. 
Хотел "Фантазия", Хасково - стая


Отсядаме за пореден път в този хотел. Посрещат ни приветливи хора. Хотелът е поддържан и чист. Стаите му за просторни, баните също. Басейна е претъпкан понякога, но може да се посещава от всеки желаещ, не само гост на хотела, но пък е поддържан чист. Спането в хотела включва и закуска, която е разнообразна и имате избор. Седнали отвън в градината на хотела, от басейна ви дели много приятен фонтан. Ако обичате шума на водата, това е вашето място. Цените му са приемливи, зависи от вас какво търсите. Препоръчваме ви го, ако минавате през Хасково. До скоро!
Хотел "Фантазия", Хасково - басейн и лятна градина

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...