30 November 2010

Хотел "Danubia beach ", село Цар Симеоново, Видин

Хотел "Danubia beach" се намира на 15 километра от град Видин в село Симеоново на брега на река Дунав. Отдалечеността от големия град, басейна и реката, зеленината около хотела е прекрасно място за почивка за хора обичащи спокойствието.

Хотелът разполага с апартаменти, в които може да отсядат семейства с две деца. Има паркинг, безжичен Интернет, кабелна телевизия, климатик, кафе (има малка кухня), моторна лодка, джет, басейн.


Хубавото на басейна е, че водата непрекъснато циркулира и е много чиста. Температурата на водата е между 18-23 градуса, в зависимост от деня. Сутрин е огрян от слънцето, следобедните часове пада в сянка. За лятото е прекрасно и сутрин и следобед да се топнете в него.
Ако желаете да си готвите има възможност. Във всеки апартамент има кухненски бокс с пълно обзавеждане. Допълнително във всяка стая има сешоар, ютия, сушилня, печки.
Данубия бийч е на прекрасно място. Всички стаи са с изглед към река Дунав и стига да искате може да се насладите на красивите изгреви.
Има бар-ресторант, в който правеха хубави салати. Хотелът има собствена градина, и ако желаете можете да хапнете екологично чиста храна.
Рецепция


Река Дунав от хотела
Изгрев над Дунав от хотела
За цени и резервации посетете...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...