21 November 2012

Семеен хотел "Старата къща", Смолян

Семеен хотел "Старата къща" се намира в град Смолян  по посока на смолянските водопади, ул. Миньорска 67. Само на 5-10 минути от центъра на града с кола. До хотела минава и градски транспорт, а и пеша да се разходите ще ви отнеме около 30 мин.

Имахме възможност да отседнем в хотела през лятото. Той е преустроен от стара каменна къща и обзаведен в типичен родопски стил. Има два апартамента и три двойни стаи. Стаите не са големи, но са перфектни за летните горещини. Температурата през нощта беше винаги около 16-17 градуса. Перфектна за добро спане след дългите преходи в района на Родопите. През зимата има локално парно, винаги гореща вода в банята.

Хотелът има собствена малка механа с капацитет до 20-тина души. Отвън има 4 маси за летните прохладни вечери.  Домакините могат да ви предложат страхотни ястия, по специално Карамфилка, която готви от сърце и гозбите й са страхотни. Има и рибарник, от който може да хапнете вкусна пъстърва запечена във фолио.

Хотел "Старата къща" - рибарник
Благодарим ви приятели за уюта и гостоприемството, с което ни дарихте по време на гостуването ни при вас. Поздрави Карамфилке, Здравко и Веско!
БГ туризъм
Още снимки от това спокойно и красиво място от Смолян.

За повече информация посетете официалния сайт на хотела.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...