26 June 2013

Фото разходка село Момчиловци, община Смолян

Кметство и поща, село Момчиловци
Село Момчиловци се намира на 20 километра от Смолян. Едно от най-красивите и развити села в Средните Родопи, Момчиловци е интересна дестинация за посещение, когато и да било. Ние го посетихме през лятото и останахме очаровани. Едно от малкото места в България, на което отивайки сте желани и ви посрещат с отворени обятия. Имат туристически център, в който ни запознаха подробно с това, което може да се види в селото и района. Ето какво запечатихме ние на нашите ленти от посещението си в това красиво и устроено село.

25 June 2013

село Момчиловци, църква "Св. Св. Константин и Елена"

Момчиловци, църква "Св. Св. Константин и Елена"
Църквата "Свети Свети Константин и Елена" в село Момчиловци е построена през 1836 година със специално разрешително от 1834. Реставрирана в последните години, когато я посетихме изглеждаше внушително. За съжаление беше затворена по време на нашето посещение.

16 June 2013

Триградското ждрело


Триградското ждрело

Триградското ждрело е съседно на Буйновското ждрело. Движейки се от пещера Дяволското гърло към село Триград ще преминете през пролома на река Триградска. Дължината му е около 7 км. и едно от най-живописните места в България. Движейки се от музея на мечката направихме няколко кадъра, за да ги запомним такива каквито ги видяхме.

03 June 2013

Язовир Лобош, Пчелина

Малко снимки от язовир Лобош, който е по-известен като язовир Пчелина. Приятно място за отдих и риболов. От нас снимките и предложение за една хубава почивка далеч от града и суетата. Нашите снимки от към страната на село Поцърненци, Радомирско до църквата свети Никола Летни.
Язовир Лобош / Пчелина, село Поцърненци, Радомир
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...