27 July 2010

Хотел "Златна котва", язовир Копринка

Хотел "Златна котва" е един от хотелите построени на самият бряг на язовир Копринка. Имах възможността да отседна в хотела в началото на месец юни 2010 г. Хотелът е тризвезден. Има хубави поддържани стаи, Интернет, телевизия, паркинг... Най-хубавото от него, което ще остави като спомен е прекрасната кухня на ресторанта на хотела. По специално рибната кухня. За почивните дни непременно трябва да имате предварителна резервация за ресторанта. В противен случай може да останете извън него. :)
От стаята, в която отседнах се виждаше самият язовир. Единственото неприятно нещо, но то е по подразбиране заради близостта до вода, са големите комари...
Ето няколко снимки от хотела, с които може да придобиете представа за нивото на хотела.
Входа на хотела

Рецепция - тя е на втория етаж.
Интериор на стаята
Банята
Поглед към язовира от хотелската стая - всяка има балкон
Вижте още от околността на хотела в разходката по язовирната стена на Копринка.

2 comments:

Anonymous said...

Да, може и да ви хареса там, но не е подходящ за: деца, големи групи, не приемат и домашни любимци. Мястото е подходящо за истинска почивка и романтични преживявания на влюбени двойки или преминаващи. Ако търсите точно това, сте наистина на точното място там, но ако сте решили да си устройвате дискотеки, да си внасяте алкохол и въобще да се опитвате да минете по-тънко и по български - не сте познали. На нас ни харесва, защото наистина си почиваме, тихо местенце, край вода. Но има ли шумни компании, вярвайте ми и те не са на място! Така че внимавайте какво търсите и какво се предлага там, за да не оставате разочаровани!
Пак да повторя: спокойствие, тишина, спане до късно и много любов!!! :)))

Lio Popov said...

Благодаря за добавения коментар. Мястото наистина е за хора, които искат да отмарят и да се насладят на хубавата кухня и природа на язовир Компринка.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...