02 September 2019

Мога фест 2019, Етрополе 1 част, MOGA Fest Etropole

Между 23 и 25 август 2019 в  Етрополе се проведе фестивала за млади хора и "пораснали младежи" МОГА фест. Събитието беше със свободен вход с богата музикална, детска и спортна програма.
Участниците в музикалната програма бяха групите Out of Mind, Спални Места, The Lefties, The Case, This Burning Day и The Bedlam Club, които огласяха две поредни вечери града на специална сцена при паметника на Звездата.
На фестивала се радвахме на разнообразна и цветна програма. В събота и неделя малки и големи можаха да рисуват във вода, да майсторят плашила, да рециклират хартия, да измислят приказки, да чуят истории за съкровища, да пробват научни експерименти, да рисуват на бръшлян, да ловят риба, да балансират зарчета и какво ли още не.
Споделяме какво видяхме ние в съботния ден. За нас беше вълнуващо и зареждащо преживяване. Може да го усетите по снимките.
Сутринта в центъра на града видяхме как се правят рисунки във вода и как да си направим фигура от рециклирана хартия.
РИСУНКИ ВЪВ ВОДА



ФИГУРИ С РЕЦИКЛИРАНА ХАРТИЯ

Качихме се към парка на Етрополе, до който се стига бързо от центъра. Намира се в непосредствена близост до автогарата на града под хотел Еверест. Там до обяд се забавлявахме с игри на открито.
РИБОЛОВЦИ
МЕГА ПАМЕТ

ИГРА С ЧАШКИ
ЗАРЧЕ БАЛАНС

КЕНЧЕ С ЛАСТИК
След като се наиграхме отидохем са рисуваме-оцветяваме мандали. Разположени под шарената сянка на смесените дървета в парка. Избора за работа имаше от флумастери, моливи и пастели.
ОЦВЕТЯВАНЕ НА МАНДАЛИ  за релакс


След релакса малко балансирахме по въже.
БАЛАНС НА ВЪЖЕ


Дойде време за обяд и почивка. Елате с нас и на следващите забавления, на които бяхме следобеда и вечерта.
Мога фест 2019, Етрополе - 1 част
Мога фест 2019, Етрополе - 2 част
Мога фест 2019, Етрополе - 3 част

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...